In het kader van Welzijn met Muziek geeft KOOR MANNA

een kerst(meezing) concert. Iedereen is van harte welkom om dit gratis optreden bij te wonen!

Wanneer:     Zaterdag 22 december 2018

Waar:           Hof van Heden, Dijkweg 20 in Naaldwijk

Aanvang:      14.00 uur

Welzijn met Muziek is een unieke samenwerking tussen Vitis Welzijn en Fonds Westland. Voor meer informatie: www.welzijnmetmuziek.nl.

Rabo Clubkas Campagne

Ook dit jaar was er weer de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Westland kunnen dan hun stem uitbrengen op een lokale vereniging of een organisatie die zij financieel iets extra’s gunnen. Ieder lid mag 5 stemmen uitbrengen en maximaal 2 op dezelfde vereniging, stichting of organisatie. Ook ons koor stond ertussen en dit jaar hebben veel mensen op Koor Manna gestemd. Op maandag 19 november organiseerde de Rabobank een gezellige avond in Westland Theater de Naald waar zij alle winnaars met een bedrag boven de € 250 uitnodigen.
Hans en Els zijn die avond namens Manna naar de Naald gegaan en werden aangenaam verrast met een cheque ter waarde van € 531,49.
Rabobank Westland en alle leden die op ons gestemd hebben HEEL HARTELIJK BEDANKT.

KERSTPROJECT

Koor Manna is op zoek gegaan naar nieuwe leden om ons leuke koor te komen versterken. We zijn een hecht middenkoor, waar gezelligheid de boventoon voert. Om de drempel te verlagen hebben enkele belangstellenden vrijblijvend kennis gemaakt met ons koor. Na een aantal pittige repetities zingen wij op 22 december in de Hof van Heden (14.00-16.00) en op 24 december verzorgen wij de kerstnachtviering in de st. Adrianus kerk te Naaldwijk (20.30). U bent van harte welkom.